Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Massagecursussen op maat

Ik geef praktische massagecursussen aan kleine groepjes, koppels of individueel. De workshops worden bewust beperkt tot twee of maximum drie personen, zodat elke deelnemer de nodige aandacht krijgt en tijdens de workshop voldoende zelf kan oefenen maar ook kan genieten van een massage.
Tijdens deze sessies leer je de basistechnieken aan om op een verantwoorde manier een ontspannende massage te kunnen geven. Verder krijg je naar behoefte achtergrondinformatie over welke oliën je kunt gebruiken, wanneer je wel en wanneer je beter niet masseert, waar je zoal op moet letten, enz.

massages, foto workshop massage

Massage workshops praktisch:

We bespreken vooraf samen wat je precies zoekt en bepalen de datum en de gewenste duur van de workshop(s).
De lessen worden altijd in mijn praktijkruimte in Gent gegeven.
Je brengt zelf een paar handdoeken mee, en evt. een badjas. De nodige massageolie is steeds ter beschikking.
We oefenen de basistechnieken samen in en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop krijg je een instructieboekje mee, met wat praktische tips, een korte beschrijving met illustraties van de basistechnieken, en een overzicht van hoe je een lichaamsmassage kunt geven.
De kostprijs voor een workshop is 100 euro voor 2 uur, of 150 euro voor 3 uur, inclusief instructieboekje. Deze kosten worden verdeeld onder de cursisten.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met me op.
Ook infosessies en workshops op maat rond aromatherapie, kruiden en gezonde voeding zijn mogelijk.