Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

HUIS EN TUIN

Anti-mottenspray 100 ml, € 10

Met de natuurlijke insectenwerende werking van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.
Bestrijdt motten, muggen en andere insecten op een natuurvriendelijke manier. Verstuif in de ruimte of sprenkel over tapijten, meubels of stoffen. Kan ook toegevoegd worden aan een plantespuit met lauw water om zo te verstuiven.

Bergamot-rozenspray 100 ml, € 10

Samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.
Verfrist en zuivert ruimtes op een natuur- en milieuvriendelijke manier. Nuttige" ondersteuning bij sombere stemmingen, verdriet of trauma.

Citrusspray 100 ml, € 10

Samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.
Verfrist ruimtes en stoffen op een natuur- en milieuvriendelijke manier van onaangename geurtjes. Verstuif in de ruimte of sprenkel over tapijten, meubels of stoffen waar katten niet gewenst zijn. Nuttige ondersteuning bij de zindelijkheidstraining van katten.

Neememulsie dieren 100 ml, € 10

Samengesteld op basis van neemolie en zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.
Ecologische bestrijding van vlooien bij huisdieren. Ook preventief te gebruiken. Voeg 50 ml toe aan een plantenspuit met 200 ml zuiver water. Goed schudden en het dier om de paar dagen royaal bespuiten. De behandeling bij voorkeur buiten uitvoeren.

Neememulsie planten 100 ml, € 10

Samengesteld op basis van neemolie.
Ecologisch verdrijven van insecten op planten. Bestrijdt ook Meeldauw. Voeg 10 ml toe aan een plantenspuit met 200 ml lauwwarm water. Goed schudden en de met ongedierte aangetaste planten enige malen bespuiten. Bij voorkeur 's morgens vroeg en niet in de volle zon. Indien nodig kan de behandeling na 10-14 dagen herhaald worden.