Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

aQuara cosmetica avond

natuurlijke verzorgingsproducten, foto van sofie op demo Wil je zelf bij je thuis een aQuara cosmetica avond organiseren?
Nodig minimum 7 vriendinnen uit en ik kom naar je toe.
Jij hoeft enkel je huiskamer ter beschikking te stellen en eventueel wat verwarmende of verfrissende drankjes te voorzien.
Wil je een demonstratie van de aQuara verzorgingsproducten voor je vereniging of collega's, dan kan dat natuurlijk ook. De precieze datum en tijd worden steeds in overleg bepaald.

aQuara cosmetica demo praktisch: Op een demonstratie van verzorgingsproducten leg ik uit wat nu juist het verschil is tussen natuurlijke en andere cosmetica, en ik stel de aQuara producten voor. Er is uiteraard ook voldoende gelegenheid om de producten te testen en vragen te stellen. Dit alles neemt zo'n twee uurtjes in beslag, exclusief een eventuele pauze. Vanzelfsprekend pas ik de demonstratie graag aan naar de interesses van jou en je gasten.

Elke aanwezige krijgt een leuke aQuara attentie. En voor jou als gastvrouw voorzien we natuurlijk een extraatje. Jij mag voor een percentage van de totale verkoopwaarde op jouw aQuara avond kiezen uit het volledige cosmetica assortiment. Verder mag je genieten van een heerlijke ontspanningsmassage op een dag en uur naar keuze. Hou je niet zo van massage, dan voorzie ik zeker een andere leuke verrassing.

Heb je interesse of wil je nog wat meer info? Neem gerust contact met me op.