Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Praktische massageworkshops

Dit voorjaar maak ik weer ruimte vrij voor een aantal praktische massageworkshops.
De sessies worden gegeven in kleine groepjes, aan koppels of individueel. De workshops worden bewust beperkt tot twee, drie of maximum vier personen, zodat elke deelnemer de nodige aandacht krijgt. Je kunt zelf een oefenpartner meebrengen. Vind je die niet, dan ga ik voor je op zoek naar mededeelnemers en zoeken we samen naar een moment dat voor jullie past.
Tijdens deze oefensessies leer je de basistechnieken aan om op een verantwoorde manier een ontspannende massage te kunnen geven. Verder krijg je naar behoefte achtergrondinformatie over welke oliën je kunt gebruiken, wanneer je wel en wanneer je beter niet masseert, waar je zoal op moet letten, enz.

We bespreken vooraf samen wat je precies zoekt en bepalen de datum en de gewenste duur van de workshop(s).
De lessen worden in mijn praktijkruimte gegeven.
Je brengt zelf een paar handdoeken mee, en evt. een badjas. De nodige massageolie is steeds ter beschikking.
We oefenen de basistechnieken samen in en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop krijg je een instructieboekje mee, met wat praktische tips, een korte beschrijving met illustraties van de basistechnieken, en een overzicht van hoe je een lichaamsmassage kunt geven.
De kostprijs voor een workshop is 100 euro voor 2 uur, of 140 euro voor 3 uur, inclusief instructieboekje. Deze kosten worden verdeeld onder de cursisten.
Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met me op.
Ook infosessies en workshops op maat rond aromatherapie, kruiden en gezonde voeding zijn mogelijk.