Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

MS-steunactie dag

affiche ms-steunactie

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt het 2de MS-steunactie-event plaats, met als thema “saMen Sterk in MS en MenS”. Wij zullen ons best doen om er een verwendag van te maken voor alle MS'ers, maar ook voor vrienden, familie en sympathisanten.

Verder is het vooral de bedoeling om mensen met hun beperking even in de kijker te stellen. Daarom zal Het Huisorkest De Valier optreden. Dit zijn bijna allemaal mensen met een mentale beperking, die bewijzen dat zij, indien ze gemotiveerd worden en de kansen krijgen, in staat zijn prachtige dingen te leveren.
De sportinitiaties, waaraan iedereen kan deelnemen, worden gegeven door en voor mensen met een beperking, waaronder MS’ers.

Massage en relaxtherapie (Qigong), gegeven door Chris Sterckx, moet het verwengedeelte van deze dag top maken.
Ikzelf zal in dit kader ook een workshop geven, waarin op een praktische manier wordt uitgelegd wat aromatherapie en bachbloesems precies zijn, en hoe zij ondersteunend kunnen werken om de symptomen van MS te verzachten.

Tussendoor zijn er optredens van Iwein Segers, Amaryllis Temmerman (meter van de actie en gastvrouw), met als afsluiter Miss Autumn Leaves. Er is kinderanimatie voorzien en alles wordt aan elkaar gepraat en gedraaid door DJ Sam. Kortom, een onvergetelijke dag voor alle MS'ers en sympathisanten. Be there & spread the word!

Wanneer? Dit event gaat door op zaterdag 1 juni 2013, van 15u tot omstreeks 21u.

Waar? Nekkersdal, E. Bockstaellaan 107 te Brussel.

Prijs? De inkom voor deze onvergetelijke dag bedraagt 10 euro, die integraal zal worden besteed aan onderzoek naar en sensibilisering rond multiple sclerose.

Meer info? Meer uitleg over het event en de actie vind je op hun website.
of via Facebook op de MS-steunactie support pagina.