Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Infosessie aromatherapie voor moeder en kind

Binnenkort is het weer eens tijd voor een infosessie „aromatherapie voor moeder en kind”. Er zijn momenteel vooral studenten vroedkunde ingeschreven, maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden, zoals mama's en papa's (in spe), van harte welkom.

In deze workshop leg ik uit wat aromatherapie precies is. Je komt te weten hoe het ondersteunend en/of genezend kan werken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar ook bij baby's en kinderen. We bespreken op welke manieren je het zoal kunt toepassen, en welke voorzorgsmaatregelen je in acht dient te nemen. Verder bespreek ik enkele essentiële oliën en bloemenwaters, en krijg je tips om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Testers staan ter beschikking en je kunt na afloop een aantal essentiële oliën aankopen en/of producten bestellen.

Meer info over de workshops die ik geef en hoe dat juist in z'n werk gaat, vind je hier.

De workshop gaat door op maandag 3 juli van 14u tot 16u, in de buurtzaal boven vzw Trafiek, Haspelstraat 37, 9000 Gent. Dat is in het Pierkespark in de Brugse Poort. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Als je interesse hebt, stuur me dan even een berichtje via info@aquara.be.

Wie weet tot dan?!