Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Heropstart vanaf 8 juni

Beste klant, vanaf maandag 8 juni 2020 is het weer mogelijk om massages te boeken, mits het naleven van een aantal voorwaarden. Ik sta klaar om jou opnieuw te laten genieten van een deugddoende massage. Uiteraard zorg ik ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd blijft met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees zeker onderstaande praktische puntjes goed door voordat je een afspraak maakt of mijn praktijk bezoekt.

Heb of had je de afgelopen twee weken last van klachten zoals niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts of een algeheel ziek gevoel, maak dan geen afspraak. Als je symptomen krijgt nadat je reeds een massage hebt geboekt, contacteer me dan om deze te annuleren of te verplaatsen. Ook ik zal, als ik me niet goed voel, gemaakte afspraken annuleren. Contacten gebeuren zoals gewoonlijk bij voorkeur via e-mail naar sofie@aquara.be. Wens je een afspraak, geef me liefst per mail de momenten door dat jij je kunt vrijmaken en we plannen een passend tijdstip.

Koppelmassages zijn jammer genoeg nog niet mogelijk, aangezien ik slechts één klant tegelijk mag ontvangen. Ook hoofd en gezicht kan ik voorlopig niet behandelen. Lichaamsmassages zijn geen enkel probleem. Ik zorg ervoor voldoende afstand te houden van je gelaat. Ik zal ook een mondmasker dragen en moet je vragen om dit eveneens te doen als je naar de praktijk komt. Tijdens de massage hoef je het mondmasker enkel te dragen als je op je rug ligt.

Kom op het uur van de afspraak. Indien je te vroeg arriveert, wacht dan even buiten of in je auto totdat het tijd is om binnen te komen. Zo heb ik voldoende ruimte om de massagepraktijk schoon te maken en te desinfecteren. Bij het binnenkomen van de praktijk was je eerst je handen. Daarna kun jij je zoals gebruikelijk omkleden en op de tafel plaatsnemen. Na de massage kun je rustig je kleren weer aan trekken en vraag ik je om opnieuw je handen te wassen voordat je naar buiten gaat. Ik zal zelf de deuren voor je openen.

Ik heb vloeibare ontsmettende zeep en handdoeken ter beschikking voor jou om je handen te reinigen en om eventuele overtollige olie na de massage te verwijderen. Helaas kan ik je voor of na de massage niet de mogelijkheid bieden om te douchen. Zorg er dus voor dat je daar rekening mee houdt. Ik kan wel gebruik maken van een neutrale olie indien je dit wenst.

Ik van mijn kant was en ontsmet mijn handen voor en na elke massage. Uiteraard worden alle handdoeken na elke klant ververst en gewassen op hoge temperatuur. Alle oppervlakken en andere eventueel gebruikte attributen zoals massagekussens worden grondig gereinigd.

Ik heb jammer genoeg niet de beschikking over een betaalterminal of Payconic app, en ik kan momenteel geen cash geld aanvaarden. Daarom vraag ik je om vooraf te betalen via overschrijving via IBAN: BE70 9795 9393 3025. Ik wil me oprecht excuseren voor dit ongemak en dank je voor je begrip.

Ik kijk ernaar uit je (weer) te mogen ontvangen.
Blijf intussen goed zorgen voor jezelf en voor elkaar. Tot binnenkort!
Sofie Van Grieken
Gezondheidsconsulente - massagetherapeute