Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

De lente komt eraan!

De lente komt eraan! Dat betekent voor velen goede voornemens. Misschien wil je eindelijk die overtollige kilootjes kwijtraken, wat meer gaan sporten, je suikergebruik wat inperken, of gewoon wat bewuster omgaan met je lichaam, het milieu en de natuur? Ook bij aQuara kriebelt de lente al voop, en daarmee de groeiende inspiratie. Ik help je dan ook met veel plezier en enthousiasme op weg. In groep tijdens een gezondheidsworkshop of in een individueel gesprek, het kan allemaal.

Maar het voorjaar heeft natuurlijk heel wat meer in petto dan goede voornemens. Genieten van het mooie weer, van aangenaam gezelschap, in een ongedwongen sfeer. Waarom niet eens zelf een leuke activiteit organiseren? Heb je zin om met enkele vrienden of familie buiten in de zon of bij een lekkere kop thee te ontdekken hoe je je lichaam op een natuurlijke manier kunt verzorgen of verwennen? Dat kan! Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina of neem vrijblijvend contact met me op.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten! Ondertussen blijf ik natuurlijk regelmatig nuttige gezondheidstips en interessante keukenexperimentjes met jullie delen via deze blog.