Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

De lente is in het land!

Jawel, de dagen worden langer en de winterjassen kunnen zo stilletjesaan weer voor een tijdje in de kast worden opgeborgen. Voor velen betekent het voorjaar ook de grote schoonmaak. Wat dit dan precies inhoudt, is voor iedereen anders. Voor mij is het niet alleen het huis een grondige beurt geven, maar ook overdenken wat niet meer bij me past, en wat ik om andere redenen moet of mag loslaten.

Zo is gebleken dat de social media platformen voor mij steeds minder toegankelijk zijn geworden. Aangezien ik mijn website zelf wil kunnen beheren, zonder daar onnodig veel stress en energie in te stoppen, die ik liever besteed aan mijn trouwe klanten, heb ik dan ook besloten de Facebook- en Instagram pagina te laten voor wat ze zijn.

Natuurlijk blijf ik jullie via de startpagina van deze website op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij aQuara.
En vooral: ik blijf jullie met veel plezier en enthousiasme ontvangen.

Ik dank jullie voor het begrip en hoop jullie binnenkort weer eens te mogen verwelkomen!
Tot gauw!
Sofie