Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

COVID update - 31 oktober 2021

Beste klanten, het is niet omdat ik de laatste maanden minder actief was op deze website, dat ik jullie niet met veel plezier blijf ontvangen. Allemaal een dikke, welgemeende dankjewel voor jullie vertrouwen en de positieve feedback die ik ook de afgelopen maanden van velen mocht ontvangen. Werkelijk waar, dat doet deugd. Voor wie zin heeft in een massage: ik hoef je gelukkig niet om een COVID Safe Ticket te vragen, maar mondmaskers blijven wel verplicht. Bij ziekte blijf je thuis en je betaalt zo veel mogelijk per overschrijving. Uiteraard blijf ik ook de voorzorgsmaatregelen netjes opvolgen. Zo houden we het veilig voor iedereen, en komen we er samen wel doorheen. Zorg vooral goed voor jezelf en voor elkaar, en wie weet tot binnenkort!
Sofie, massagetherapeute