Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Corona update

Beste klanten
Het zijn harde tijden en iedereen draagt een stukje de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. De situatie is ernstig en ook de wellness sector - en daarmee tevens mijn praktijk - blijft hier niet van gespaard.

Aangezien ik tijdens het geven van massages uiteraard langdurig en direct fysiek contact heb met klanten, heb ik besloten uit voorzorg de komende weken geen behandelingen meer in te boeken.
Bestellingen van verzorgingsproducten kunnen jullie zeker nog doorgeven. Ze kunnen worden afgehaald, mits het in acht nemen van de geldende maatregelen, of ik kan ze eventueel versturen.
Voedings- of ander advies kan ik indien nodig geven via e-mail of Facebook.

Wil je me helpen deze moeilijke periode door te komen? Vraag gerust naar een cadeaubon voor een massage die later kan worden gegeven. Geschenkbonnen kunnen worden afgehaald of via mail verzonden. Het bedrag is natuurlijk in overleg te bepalen.

Uiteraard hou ik jullie via mijn website en Facebook op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Ik hoop jullie gauw weer volledig van dienst te kunnen zijn.
Voor meer info, aarzel niet om mij te contacteren.

Alvast hartelijk dank voor je begrip. Zorg vooral goed voor jezelf en voor elkaar.
Sofie, Gezondheidsconsulente - Massagetherapeute