Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, producten en behandelingen op maat.
Voor meer info, zie het menu hierboven.

Op de startpagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip. Hou deze website dus zeker in de gaten! Bekijk mijn blog en volg aQuara via Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Corona update

Beste klanten
Het zijn harde tijden en iedereen draagt een stukje de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. De situatie is ernstig en ook de wellness sector - en daarmee tevens mijn praktijk - blijft hier niet van gespaard.

Aangezien ik tijdens het geven van massages uiteraard langdurig en direct fysiek contact heb met klanten, heb ik besloten uit voorzorg de komende weken geen behandelingen meer in te boeken.
Bestellingen van verzorgingsproducten kunnen jullie zeker nog doorgeven. Ze kunnen worden afgehaald, mits het in acht nemen van de geldende maatregelen, of ik kan ze eventueel versturen.
Voedings- of ander advies kan ik indien nodig geven via e-mail of Facebook.

Wil je me helpen deze moeilijke periode door te komen? Vraag gerust naar een cadeaubon voor een massage die later kan worden gegeven. Geschenkbonnen kunnen worden afgehaald of via mail verzonden. Het bedrag is natuurlijk in overleg te bepalen.

Uiteraard hou ik jullie via mijn website en Facebook op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Ik hoop jullie gauw weer volledig van dienst te kunnen zijn.
Voor meer info, aarzel niet om mij te contacteren.

Alvast hartelijk dank voor je begrip. Zorg vooral goed voor jezelf en voor elkaar.
Sofie, Gezondheidsconsulente - Massagetherapeute

2020/03/18 15:27 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.