Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je af en toe een eenvoudig recept of een leuke gezondheidstip. Uiteraard meld ik hier ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus regelmatig in de gaten voor de laatste aQuara wetenswaardigheden!

De lente is in het land!

Jawel, de dagen worden langer en de winterjassen kunnen zo stilletjesaan weer voor een tijdje in de kast worden opgeborgen. Voor velen betekent het voorjaar ook de grote schoonmaak. Wat dit dan precies inhoudt, is voor iedereen anders. Voor mij is het niet alleen het huis een grondige beurt geven, maar ook overdenken wat niet meer bij me past, en wat ik om andere redenen moet of mag loslaten.

Zo is gebleken dat de social media platformen voor mij steeds minder toegankelijk zijn geworden. Aangezien ik mijn website zelf wil kunnen beheren, zonder daar onnodig veel stress en energie in te stoppen, die ik liever besteed aan mijn trouwe klanten, heb ik dan ook besloten de Facebook- en Instagram pagina te laten voor wat ze zijn.

Natuurlijk blijf ik jullie via de startpagina van deze website op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij aQuara.
En vooral: ik blijf jullie met veel plezier en enthousiasme ontvangen.

Ik dank jullie voor het begrip en hoop jullie binnenkort weer eens te mogen verwelkomen!
Tot gauw!
Sofie

2023/04/10 20:38 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.