Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, producten en behandelingen op maat.
Voor meer info, zie het menu hierboven.

Op de startpagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip. Hou deze website dus zeker in de gaten! Bekijk mijn blog en volg aQuara via Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Zomerse recepten

Met de voorspelde tropische temperaturen in gedachten deel ik graag nog eens enkele recepten met jullie die uitstekend geschikt zijn voor zulke warme dagen. Lekker fris en licht verteerbaar, met natuurlijk altijd de nodige porties fruit of groenten erin verwerkt. Smakelijk en geniet van de zomer!

Als lunch of avondmaal is er op zulke warme dagen niets heerlijker dan een zomerse pasta, warm of koud te serveren naar eigen smaak:
http://www.aquara.be/doku.php/blog/pasta_met_rucola_pesto

Wil je het nog lichter of zoek je een verrassend voorgerechtje, kies dan voor deze frisse soep, net iets anders dan de alom bekende Spaanse gazpacho:
http://www.aquara.be/doku.php/blog/frisse_komkommer-tomatensoep

Krijg je bezoek over de vloer, wil je het eens wat feestelijker, of heb je gewoon zin in een origineel gerecht of aperitiefhapje, tover dan deze groentenpannenkoekjes op je bord:
http://www.aquara.be/doku.php/blog/recept_voor_groentenpannenkoekjes

En natuurlijk hebben we ook wel eens zin in iets zoets tussendoor. Kies dan bijvoorbeeld voor gezonde fruitijsjes. Er zijn variaties genoeg te bedenken. Ik geef hier enkele mogelijkheden:
http://www.aquara.be/doku.php/blog/aardbeien_waterijsjes http://www.aquara.be/doku.php/blog/sinaasappel-citroen_ijsjes

2019/07/18 16:48 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.