Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip, en uiteraard ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus in de gaten! Bekijk zeker ook mijn blog, volg aQuara via Facebook of op Instagram.

Product in de kijker: handcrème

Ik krijg de laatste weken regelmatig vragen naar een degelijke verzorging voor droge handen. Dit jaar komt dat niet alleen zoals gewoonlijk door de aankomende herfst- en winterperiode met guurder weer, maar ook door de corona pandemie. We zijn verplicht onze handen veelvuldig te wassen met zeep, en te ontsmetten met alcoholische gels die onze huid enorm uitdrogen. Een milde handcrème die de huid ten volle laat ademen, en tegelijk voedend en verzachtend werkt, is dus eens te meer welkom. De verschillende rozenoliën en korenbloem die ik in de crème verwerk, zorgen voor een aangename geur en zachte handen. Lavendel en kamille werken ontsmettend en kalmerend voor een geïrriteerde huid. Aangezien ik geen conserveringsmiddelen toevoeg aan mijn verzorgingsproducten, is het belangrijk deze op een optimale manier te bewaren. Daarom kies ik voor donkere glazen potjes van 50 ml, omdat de ervaring me heeft geleerd dat grotere hoeveelheden niet werken voor crèmes. Zo kun je de potjes afgesloten minstens een jaar lang goed houden in de koelkast. Om tegemoet te komen aan jullie begrijpelijke vraag naar handcrème in grotere potten, krijg je deze maand 2 potjes voor €17 in plaats van €20. Grijp dus je kans en sla je voorraadje in. :) Bestellen kan via sofie@aquara.be
Dank voor het vertrouwen en zorg goed voor jezelf!

2020/09/16 14:45 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.