Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip, en uiteraard ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus in de gaten! Bekijk zeker ook mijn blog, volg aQuara via Facebook of op Instagram.

COVID update 29 oktober 2020

Lieve klanten, nu privé sauna's en wellness centra gesloten zijn, wil ik toch even meegeven dat ik als massagetherapeute het geluk heb mijn werk momenteel nog te kunnen verder zetten. Laten we er samen voor zorgen dat ik jullie van deugddoende massages kan blijven voorzien. Maak dus gerust een afspraak en houd je aan de geldende regels. Nog even kort samengevat:
Heb je symptomen, plan dan geen massage in of annuleer indien nodig je gemaakte afspraak.
Kom zo stipt mogelijk naar de praktijk, was je handen regelmatig en draag een mondmasker.
Afspraken maak je liefst per mail via sofie@aquara.be
Betalen doe je vooraf via overschrijving. IBAN: BE70 9795 9393 3025.

Uiteraard houd ook ik me aan de voorschriften. Samen komen we hier doorheen. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Blijf vooral gezond en tot gauw!
Sofie, massagetherapeute

2020/10/29 09:44 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.