Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, producten en behandelingen op maat.
Voor meer info, zie het menu hierboven.

Op de startpagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip. Hou deze website dus zeker in de gaten! Bekijk mijn blog en volg aQuara via Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Infosessie aromatherapie voor moeder en kind

Binnenkort is het weer eens tijd voor een infosessie „aromatherapie voor moeder en kind”. Er zijn momenteel vooral studenten vroedkunde ingeschreven, maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden, zoals mama's en papa's (in spe), van harte welkom.

In deze workshop leg ik uit wat aromatherapie precies is. Je komt te weten hoe het ondersteunend en/of genezend kan werken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar ook bij baby's en kinderen. We bespreken op welke manieren je het zoal kunt toepassen, en welke voorzorgsmaatregelen je in acht dient te nemen. Verder bespreek ik enkele essentiële oliën en bloemenwaters, en krijg je tips om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Testers staan ter beschikking en je kunt na afloop een aantal essentiële oliën aankopen en/of producten bestellen.

Meer info over de workshops die ik geef en hoe dat juist in z'n werk gaat, vind je hier.

De workshop gaat door op maandag 3 juli van 14u tot 16u, in de buurtzaal boven vzw Trafiek, Haspelstraat 37, 9000 Gent. Dat is in het Pierkespark in de Brugse Poort. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Als je interesse hebt, stuur me dan even een berichtje via info@aquara.be.

Wie weet tot dan?!

2017/06/15 09:02 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.