Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip, en uiteraard ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus in de gaten! Bekijk zeker ook mijn blog, volg aQuara via Facebook of op Instagram.

Nog geen massages mogelijk

*Update vrijdag 5 februari!
Opening zal pas mogelijk zijn ten vroegste op 1 maart, maar ook dat beschouw ik als onzeker, aangezien de COVID besmettingen blijven stijgen. Ik kies er daarom voor om nog geen afspraken in te plannen.
*

Beste klanten, de eerste maand van 2021 zit er alweer op en wij massagetherapeuten hebben jammer genoeg nog steeds geen zekerheid over een eventuele heropening. Ik wil jullie bij deze laten weten dat ik alle begrip heb voor de vragen die steeds vaker op me af komen. Ik begrijp heel goed dat jullie verlangen naar een massage, maar ik kan jullie helaas nog niet helpen. Neen, ik maak geen uitzonderingen. Voor jullie en mijn veiligheid en gezondheid. We moeten allemaal nog even volhouden. Het heeft geen zin me momenteel te contacteren voor een afspraak, die kan ik nog niet inplannen. Ik kijk ernaar uit jullie weer van dienst te zijn en ik zal jullie via deze website, social media, of eventueel via mail voor wie me dat heeft gevraagd, zeker laten weten wanneer een massage weer mogelijk is. Zorg intussen goed voor jezelf en je naasten. Hopelijk tot binnenkort!
Sofie, massagetherapeute

2021/02/03 10:35 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.