Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

BAD EN DOUCHE

Baby huidolie 100 ml, € 15

Met abrikoospitolie, perzikpitolie, rozebottelolie en essentiële oliën van kamille, lavendel en mandarijn.
Verzorgende olie voor de tere babyhuid. Doe een scheutje in het babybadje of gebruik als huidolie na het baden. OOk geschikt voor een ontspannende babymassage of om de billetjes mee te reinigen bij het verschonen.

Badolie afrodiserend 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van roos, jasmijn en ylang-ylang.
Voor de intieme partnermomenten. Zowel man als vrouw zullen deze geur waarderen en de afrodiserende werking ervan ondervinden. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie bloemenboeket 100 ml, € 10

Met jojobaolie en essentiële oliën van lavendel, roosgeranium en neroli.
Stimuleert de vrouwelijkheid en werkt ontspannend. Ideaal tijdens zwangerschap en voor droge huid dankzij de voedende jojobaolie. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie dennenfris 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van grove den, ceder en sandelhout.
Werkt harmoniserend voor de man. Met een aangenaam frisse dennengeur. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie luchtwegen 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van grove den, niaouli en eucalyptus.
Geeft verlichting bij klachten van de luchtwegen, vergemakkelijkt het ademen. Gebruiken bij verkoudheid, sinusitis, astma, hooikoorts. Met frisse dennengeur. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie ontspannend 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van oa lavendel, roomse kamille en mandarijn.
Voor een heerlijk relaxerend bad. Werkt ontspannend voor lichaam en geest. Ook uitermate geschikt voor baby's en kinderen. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie opwekkend 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van rozemarijn, tea tree en ylang-ylang.
Voor een oppeppend bad. Werkt stimulerend voor lichaam en geest. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie vermoeidheid 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van Rozemarijn, vetiver en zonneroos.
Stimuleert de doorbloeding, bevordert de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Neem bij bloedarmoede of vermoeidheid regelmatig een aangenaam warm bad met deze olie. Met de geur van rozemarijn. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche. Wrijf het gehele lichaam in met badolie en spoel na.

Badolie weerstand 100 ml, € 10

Met amandelolie en essentiële oliën van ravensara, oregano en zonneroos.
Stimuleert het immuunsysteem, verhoogt de weerstand en bevordert de genezing bij ziekte. Neem bij koorts of griep een bad op lichaamstemperatuur met deze olie. Heeft een reinigende werking en kan dus gebruikt worden ter vervanging van zeep, ook onder de douche.

Himalaya badzout eucalyptus 250 g, € 5

Met Himalaya zout en essentiële olie eucalyptus globulus.
Voor een verlichtend en genezend bad. Zorgt voor een betere ademhaling. Ideaal in periodes van ziekte, zoals bij verkoudheid, sinusitis of griep.

Himalaya badzout lavendel 250 g, € 5

Met Himalaya zout en essentiële olie lavendel.
Voor een rustgevend en ontspannend bad. Ideaal om tot rust te komen voor het naar bed gaan of na een vermoeiende dag. Bevordert beter in- en doorslapen. Dit aromatisch badzout werkt tevens zuiverend voor het lichaam.

Himalaya badzout roomse kamille 250 g, € 5

Met Himalaya zout en essentiële olie roomse kamille.
Voor een rustgevend en ontspannend bad. Verzacht huidaandoeningen zoals psoriasis, couperose, rosacea, eczeem en schimmelinfecties.

Himalaya badzout rozemarijn 250 g, € 5

Met Himalaya zout en essentiële olie rozemarijn.
Voor een stimulerend en opwekkend bad. Maakt wakker, helder en fit. Ideaal om de dag mee te beginnen, of vooraleer een avondje uit te gaan.

Himalaya body scrub lavendel 250 g, € 20

Met amandelolie, Himalaya zout en lavendel.
Diepe reiniging en voeding van de huid, met aangenaam lavendelaroma. Werkt zuiverend en geeft een zijdezachte huid. Geschikt voor gezicht en lichaam. Wrijf het gehele lichaam in met deze scrub en spoel na. Ook te gebruiken voor een grondige reiniging van de handen.