Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Derde keer, goeie keer?

Beste mensen, de paaspauze, of hoe je het ook wilt noemen, zit er ook voor ons massagetherapeuten bijna op. Afspraken zijn weer mogelijk vanaf 26 april. Laat ze maar komen, bij voorkeur via sofie (at) aquara (punt) be. Ik heb er zin in om eindelijk jullie huidhonger te stillen en jullie pijnlijke spieren en gewrichten los te maken. Uiteraard respecteer ik de geldende corona maatregelen en vraag ik jullie om dit ook te doen. Je kent ze onderhand vast wel en ze hangen ook uit in mijn praktijk.
En nog een nieuwtje: ik mag starten in een opgefriste praktijkruimte. Op een paar details na die nog moeten worden afgewerkt, heeft mijn super man het toch maar weer gedaan. Ik kan hem niet dankbaar genoeg zijn.
Lieve klantjes, tot gauw!