Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

COVID update 29 oktober 2020

Lieve klanten, nu privé sauna's en wellness centra gesloten zijn, wil ik toch even meegeven dat ik als massagetherapeute het geluk heb mijn werk momenteel nog te kunnen verder zetten. Laten we er samen voor zorgen dat ik jullie van deugddoende massages kan blijven voorzien. Maak dus gerust een afspraak en houd je aan de geldende regels. Nog even kort samengevat:
Heb je symptomen, plan dan geen massage in of annuleer indien nodig je gemaakte afspraak.
Kom zo stipt mogelijk naar de praktijk, was je handen regelmatig en draag een mondmasker.
Afspraken maak je liefst per mail via sofie@aquara.be
Betalen doe je vooraf via overschrijving. IBAN: BE70 9795 9393 3025.

Uiteraard houd ook ik me aan de voorschriften. Samen komen we hier doorheen. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Blijf vooral gezond en tot gauw!
Sofie, massagetherapeute