Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Aromatherapie workshops

Voor mensen die zelf aan de slag willen gaan met essentiële oliën en hydrolaten, biedt ik infosessies op maat aan.
Hieronder geef ik slechts enkele suggesties. Voor andere mogelijkheden of specifieke thema's, contacteer mij gerust.

Basisworkshop aromatherapie

Tijdens deze infosessie leg ik uit wat aromatherapie precies is, hoe het ondersteunend en/of genezend kan werken, op welke manieren je het zoal kunt toepassen, en welke voorzorgsmaatregelen je in acht dient te nemen. Verder bespreek ik enkele essentiële oliën en bloemenwaters, en krijg je tips om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Testers staan ter beschikking en je kunt na afloop een aantal essentiële oliën aankopen en/of producten bestellen.

Infosessie aromatherapie voor moeder en kind

In deze workshop leg ik uit wat aromatherapie precies is. Je komt te weten hoe het ondersteunend en/of genezend kan werken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar ook bij baby's en kinderen. We bespreken op welke manieren je het zoal kunt toepassen, en welke voorzorgsmaatregelen je in acht dient te nemen. Verder bespreek ik enkele essentiële oliën en bloemenwaters, en krijg je tips om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Testers staan ter beschikking en je kunt na afloop een aantal essentiële oliën aankopen en/of producten bestellen.

Praktisch:

aromatherapie, foto sofie workshop

Deze praktische infosessies richten zich tot beginners en duren ongeveer 1,5 uur (exclusief eventuele pauze). Workshops voor gevorderden zijn ook mogelijk op aanvraag.
De kostprijs is 80 euro per workshop en wordt gedeeld onder de aanwezigen. Buiten de stad Gent worden wel verplaatsingskosten in rekening gebracht.

Deze workshops zijn ideaal voor je vereniging of bedrijf, of om te organiseren voor een aantal vriend(inn)en. Een minimum van 10 personen is aangewezen. Voor de praktische gang van zaken en om het geheel aangenaam te laten verlopen, zijn meer dan 25 deelnemers niet aangeraden. Voor meer info kun je natuurlijk steeds vrijblijvend contact met me opnemen.

Regelmatig worden er ook publieke infosessies georganiseerd. Wens je op de hoogte gehouden te worden van de precieze data, laat het dan even weten, of houd de aQuara startpagina in de gaten!