Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip, en uiteraard ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus in de gaten! Bekijk zeker ook mijn blog, volg aQuara via Facebook of op Instagram.

Heropstart massages vanaf 1 maart 2021

Beste klant, vanaf maandag 1 maart 2021 is het weer mogelijk om massages te boeken, mits het naleven van een aantal strikte voorwaarden. Ik sta klaar om jou opnieuw te laten genieten van een deugddoende massage. Uiteraard zorg ik ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd blijft met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees zeker onderstaande praktische puntjes goed door voordat je een afspraak maakt of mijn praktijk bezoekt.

Heb of had je de afgelopen twee weken last van klachten zoals niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts of een algeheel ziek gevoel, maak dan geen afspraak. Als je symptomen krijgt nadat je reeds een massage hebt geboekt, contacteer me dan om deze te annuleren of te verplaatsen. Ook ik zal, als ik me niet goed voel of koorts heb, gemaakte afspraken annuleren. Mocht er kort na een massage zich onverhoopt toch een COVID besmetting voordoen, dan houden wij elkaar hiervan vanzelfsprekend op de hoogte. Contacten gebeuren zoals gewoonlijk bij voorkeur via e-mail naar sofie@aquara.be. Wens je een afspraak, geef me liefst per mail de momenten door dat jij je kunt vrijmaken en we plannen een passend tijdstip.

Hoofd en gezicht zal ik voorlopig niet behandelen. Lichaamsmassages zijn geen enkel probleem. Ik zorg ervoor voldoende afstand te houden van je gelaat. Ik zal ook een mondmasker dragen en moet je vragen om dit eveneens te doen als je naar de praktijk komt. Tijdens de massage hoef je het mondmasker enkel te dragen als je op je rug ligt.
Kom op het uur van de afspraak. Indien je te vroeg arriveert, wacht dan even buiten of in je wagen totdat het tijd is om binnen te komen. Zo heb ik voldoende ruimte om de massagepraktijk schoon te maken en te desinfecteren. Bij het binnenkomen van de praktijk was je eerst je handen. Daarna kun jij je zoals gebruikelijk omkleden en op de tafel plaatsnemen. Na de massage kun je rustig je kleren weer aan trekken en vraag ik je om opnieuw je handen te wassen voordat je naar buiten gaat. Ik zal zelf de deuren voor je openen.

Ik heb vloeibare ontsmettende zeep en handdoeken ter beschikking voor jou om je handen te reinigen en om eventuele overtollige olie na de massage te verwijderen. Helaas kan ik je voor of na de massage niet de mogelijkheid bieden om te douchen. Zorg er dus voor dat je daar rekening mee houdt. Ik kan wel gebruik maken van een neutrale olie indien je dit wenst, vraag daar dus gerust naar.

Ik van mijn kant was en ontsmet mijn handen voor en na elke massage. Uiteraard worden alle handdoeken na elke klant ververst en gewassen op hoge temperatuur. Alle oppervlakken en andere eventueel gebruikte attributen zoals massagekussens worden grondig gereinigd. Ik zorg er ook voor dat de praktijkruimte voldoende verlucht en geventileerd wordt.

Ik heb jammer genoeg niet de beschikking over een betaalterminal of Payconic app, en cash betalingen dienen zo veel mogelijk beperkt te worden. Daarom vraag ik je om indien mogelijk vooraf te betalen via overschrijving via IBAN: BE70 9795 9393 3025. Ik wil me oprecht excuseren voor dit ongemak en dank je voor je begrip.

Ik kijk ernaar uit je (opnieuw) te mogen ontvangen.
Blijf intussen goed zorgen voor jezelf en voor elkaar. Tot binnenkort!
Sofie Van Grieken
Gezondheidsconsulente - massagetherapeute

2021/02/12 15:41 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.