Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je af en toe een eenvoudig recept of een leuke gezondheidstip. Uiteraard meld ik hier ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus regelmatig in de gaten voor de laatste aQuara wetenswaardigheden!

Voorjaarsworkshops

Dit voorjaar plan ik weer enkele massage- en aromatherapie workkshops in. Dit zijn korte, toegankelijke workshops om je in te wijden in de wondere wereld van de aromatherapie, of om een basis ontspannende massage te leren geven. Heb je interesse om aan te sluiten, of wil je een workshop volgen aangepast aan jouw eigen behoeften? Lees hier wat je kunt verwachten tijdens een aromatherapie workshop of wat je zoal leert in een massage cursus op maat. Heb je vragen, wil je een workshop volgen of inplannen? Neem dan gerust contact met me op! Uiteraard geef ik ook nog steeds massages en individueel advies zoals gewoonlijk.
Tot binnenkort?!

2024/02/23 10:37 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.